Gemeente Helmond


---

informatiemiddag bedrijfsverzamelgebouw-SUWI

Op maandag 27 september aanstaande wordt in de raadszaal in het Boscotondocomplex een informatiebijeenkomst gehouden voor bedrijven en instellingen die geïnteresseerd zijn in deelname in het zogenaamde Bedrijfsverzamelgebouw-SUWI.

De gemeente Helmond heeft het initiatief genomen om een Bedrijfsverzamelgebouw-SUWI te realiseren. De opzet van een Bedrijfsverzamelgebouw is om een aantal instellingen en bedrijven die zich inzetten voor werkzoekenden samen te brengen in één gebouw. Een en ander is opgenomen in de Wet SUWI (Structuur en Uitvoering Werk en Inkomen) en heeft tot doel de dienstverlening naar de werkzoekenden te optimaliseren. Binnen het concept van het Bedrijfsverzamelgebouw-SUWI gaan de gemeente Helmond (afdeling Werk, Inkomen en Zorg), het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) en het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) samenwerken. Het
Bedrijfsverzamelgebouw-SUWI zal in principe gevestigd worden in het gebouw van de Atlant Groep aan de Churchilllaan in Helmond.

Het dienstverleningsconcept is inmiddels gereed. Hierin is vastgelegd dat er naast de ketenpartners en de Atlantgroep samenwerking zal worden gezocht met andere (semi)publieke en private organisaties die een meerwaarde hebben in de dienstverlening op het gebied van werk en inkomen.

Een aantal bedrijven en organisaties hebben in een eerder stadium al aangegeven interesse te hebben in deelname aan dit Bedrijfsverzamelgebouw-SUWI. Zij hebben schriftelijk een uitnodiging gekregen voor de informatiebijeenkomst van 27 september. Daarnaast zijn er ongetwijfeld nog meer potentiële gegadigden voor dit bijzondere dienstverleningsconcept.

Bedrijven of instellingen die interesse hebben om de informatiebijeenkomst bij te wonen moeten contact opnemen met dhr. E. Jeurgens van de gemeente Helmond (0492-587217).
---

| |