Gemeente Voorschoten

Persberichten - Asfaltwerkzaamheden Trompweg, Admiraal de Ruytersingel en Raadhuislaan
Uitgebracht op: woensdag 15 september 2004

Om het Voorschotense wegennet te verbeteren vinden op dinsdag 28 september en woensdag 29 september asfaltwerkzaamheden plaats op de Trompweg en in de aansluitende bocht met de Admiraal de Ruytersingel. Hierbij wordt het bestaande asfalt gefreesd en voorzien van een nieuwe deklaag. Verkeersdeelnemers dienen rekening te houden met omleidingen. Ook bus 39 en 48 rijden een andere route.

In de omgeving van de werkzaamheden worden omleidingsborden geplaatst. De toegang in de richting van de Zeven Provinciën loopt via de Admiraal de Ruytersingel. Hierbij dienen verkeersdeelnemers er rekening mee te houden dat dit een doodlopende gedeelte is en er dus geen doorgaand verkeer mogelijk is. De busroute wordt gedurende deze twee dagen omgeleid via de Leidseweg en de Piet Heynlaan in plaats van de normale route Trompweg/Admiraal de Ruytersingel.

Werkzaamheden Raadhuislaan
Gedurende de week van 27 september tot en met 1 oktober verricht de gemeente Voorschoten ook kleine asfaltreparaties aan de Raadhuislaan en omstreken: de Horstlaan, Zwaluwweg en Veurseweg. De bus gaat op dinsdag 28 september tijdens de werkzaamheden aan de Raadhuislaan niet via de Prof. Einsteinlaan en de Badhuisstraat, maar vervolgt zijn route direct via de Leidseweg.


- einde bericht -