Digitale Gemeente Houten

Informatiemorgen over plattelandsvernieuwing

maandag 20 september 2004 - Bron: SWOH

Op maandag 27 september organiseren de Werkgroepen Welzijn Ouderen van de Drie Kernen een bijeenkomst over plattelandsvernieuwing. Mevrouw Ellen Kok, lid van de Plaatselijke Goep van Leader+, zal vertellen over deze Europese subsidieregeling. Deze regeling is gericht op plattelandsvernieuweing en loopt tot en met 2006.

In de Kromme Rijn- en Langbroekerweteringgebied staat het thema leefbaarheid van het platteland centraal. Bewoners van deze streek die ideeën hebben op het gebied van verbetering van de fysieke, sociaal culturele of sociaal-economische leefbaarheid, maken kans op een bijdrage van Leader+.

In de bijeenkomst zal ook verteld worden welke ideeën zijn uitgevoerd, maar u kunt ook uw ideeën voorleggen en bespreken met uw dorpsgenoten. De bijeenkomst wordt gehouden in de Triangel in Schalkwijk en begint om 10.00 uur.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).