Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

RADIO 10 GOLD ZENDT TOP 10 VAN ANDRÉ HAZES UIT

Hilversum, 24 september 2004 - Radio 10 Gold zendt maandag 27 september van 17.00 tot 18.00 uur als eerbetoon aan André Hazes een Top 10 uit van zijn hits. Er is op maandagavond een herdenkingsbijeenkomst in de Amsterdam Arena georganiseerd. Het stadion gaat om 18.00 uur open voor zijn fans. Radio 10 Gold zendt de Hazes Top 10 voorafgaand hieraan uit.

André Hazes was vanaf de late jaren '70 populair met zijn eigentijdse vorm van het levenslied. Tot zijn grootste hits behoren: 'Eenzame kerst', 'De Vlieger', 'Een beetje verliefd', en 'Wij houden van Oranje'. Luisteraars van Radio 10 Gold kunnen zelf de Top 10 samenstellen via de site www.radio10gold.nl en via SMS. Op de site kan men kiezen uit alle hits van André Hazes. Mobiel kan men stemmen door een SMS naar 1010 te sturen met HAZES gevolgd door de titel van het favoriete liedje.

André Hazes overleed gisteren op 53 jarige leeftijd. Hij wordt dinsdag 28 september gecremeerd. Dat gebeurt, op uitdrukkelijke wens van de familie, in besloten kring.

Radio 10 Gold draait de grootste hits en heeft de meeste prijzen. De muziek van toen en nu is gericht op de volwassen luisteraar. Radio 10 Gold is in heel Nederland en ver daarbuiten te ontvangen via AM 1008 en in heel Nederland ook via de kabel.

Kijk voor meer informatie op www.radio10gold.nl. Radio 10 Gold is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht