Ingezonden persbericht


Hi-Touch Imaging presenteert nieuwe producten tijdens Photokina

4 nieuwe modellen worden getoond op de grootste foto en fotogerelateerde beurs ter wereld

s Hertogenbosch 27 September 2004 Hi Touch Imaging Technologies, de fotoprinterfabrikant van Dye Sub Photo printers, zal vandaag op Photokina vier nieuwe fotoprinters presenteren. Gedurende de hele week kunnen bezoekers van de beurs deze nieuwe modellen zien in Hall 11.1, stand 014.

The HiTi 640Amphi is de eerste Dye Sublimation PVC Card printer ter wereld en beleeft tijdens Photokina zijn wereldpremière. Met deze printer wordt het mogelijk om een print te voorzien van een PVC-laagje. Het is de ideale printer voor professionals die bijvoorbeeld lidmaatschapskaarten of evenementkaarten leveren. Het is ook mogelijk om zonder PVC-laag te printen. Aanbevolen verkoopprijs is Euro 899.

Het nieuwste model van de 630 serie is de HiTi 631PS. Deze printer is compatibel met vrijwel iedere geheugenkaart. Denk daarbij aan CF/SM/SD/MS/MS PRO/MMC en Micro Drive kaarten. Het is de ideale budgetprinter voor alle standalone printeisen. Aanbevolen verkoopprijs is Euro 249.

De HiTi 641PS is uitgerust met de laatste HiTi technologie, genaamd LinkPrint. Deze technologie maakt het mogelijk om rechtstreeks vanaf de gebruikte geheugenkaart een preview te genereren of te printen. Dit geldt zowel voor FAT16 en FAT32, zoals USB harddisk, pendrive, USB-kaarten etc. Rechtstreeks printen vanaf een digitale camera met PTP/PictBridge is ook geen probleem. Aanbevolen verkoopprijs is Euro 399.

Als laatste zal tevens de Photo Dazzle voor het eerst aan het publiek getoond worden. Deze printer biedt de mogelijkheid tot het printen van unieke foto s met onder andere metaaleffect, piano painting en een transparant plastic effect. Het nieuwe ribbon reverse and expense mechanisme verkleint de kans op het vastlopen van de ribbon. Dankzij vier nieuwe extra knoppen, wordt standalone printen nog eenvoudiger gemaakt. Het geheel wordt gecompleteerd door de applicatie Photo Desiree 3.0. Aanbevolen verkoopprijs is Euro 299

Naast deze vier modellen, komt HiTi binnenkort ook op de markt met een Bluetooth" module. Met deze module wordt het mogelijk om foto s van GSM toestellen met Bluetooth" via de HiTi printer te bewerken of direct uit te printen als foto of in stickervorm. Aanbevolen verkoopprijs is nog niet bekend.

Bovengenoemde producten zijn allemaal vanaf volgend jaar verkrijgbaar.

De overige producten van Hi-Touch Imaging Technologies zullen tevens op Photokina getoond worden zodat de bezoeker een compleet overzicht heeft van het huidige productenaanbod.

Photokina bezoekers worden uitgenodigd om hun digitale camera s en/of andere draagbare data mee te nemen en de producten van HiTi zelf uit te proberen middels een testprint op de HiTi-stand.

Meer gedetailleerde productinformatie en foto s zijn beschikbaar via laureen.dix@przence.com.

Voor overige informatie,

Hi-Touch Imaging Technologies Netherlands BV

florisdriessen@hi-ti.nl

Tel. 073-645.0897

PRZence

Laureen Dix

Laureen.Dix@PRZence.com

Tel. 024-641.7383

Hi-Ti in het kort

Hi-Touch Imaging Technologies, ook bekend als Hi-Ti, werd in 2001 in Taiwan opgericht. Het bedrijf maakt fotoprinters die gebruik maken van de Dye Diffusion Thermal Transfer Technology (D2T2). Verkoopkantoren zijn te vinden in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Rusland. Hi-Ti werkt samen met partners en distributeuren over de gehele wereld. Sinds de opening van het Hi-Ti kantoor in Nederland, is de verkoop jaarlijks gemiddeld met 120% gestegen. Meer informatie is beschikbaar op http://www.hi-ti.nl