Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Arnhem, 27 september 2004

Samenwerking KNMV en VisionClinics

Voel je vrij zonder bril of lenzen, ook tijdens het motorrijden! Voor velen kan een ooglaserbehandeling een grote bijdrage leveren aan nog meer motorplezier. Als grootste vertegenwoordiger van motorrijders in Nederland is de KNMV een samenwerking aangegaan met VisionClinics, dat is gespecialiseerd in deze ooglasertechniek.

Op vertoon van hun lidmaatschapspas krijgen KNMV-leden van 1 november 2004 tot 1 juni 2005 E 400 korting (E 200 per oog) op een ooglaserbehandeling in één van de zes klinieken van VisionClinics. Als u ouder bent dan 18 jaar en jonger dan 60, met een oogafwijking tussen de min 20 en plus 15 heeft, dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor zo'n ooglaserbehandeling.

De oogartsen van VisionClinics hebben in Nederland het grootste aantal behandelingen uitgevoerd en de resultaten zijn uitstekend, mede dankzij de zeer strenge medische behandelprotocollen en de modernste oogchirurgische apparatuur. VisionClinics werkt samen met het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, de Vrije Universiteit in Amsterdam en circa 500 opticiens. Het bedrijf heeft vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Bussum, Delft, 's-Hertogenbosch en Zwolle.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0800 - 88 88 999, of kijken op www.visionclinics.nl.

Fotobijschrift:
Floris Italianer (algemeen-directeur VisionClinics, links) en Martin de Graaff (directeur KNMV), beiden actieve motorrijders, bezegelen de nieuwe samenwerking


---- --