Ingezonden persbericht


Devoteam Mainland en Devoteam Columbi gaan samen verder als 'Devoteam'

Nieuwegein, 27 september 2004 - Devoteam maakt vandaag bekend dat zij per 1 september j.l. haar Nederlandse werkmaatschappijen Devoteam Columbi B.V. (telecom consultancy) en Devoteam Mainland B.V. (IT professional services en systeemintegratie) heeft samengevoegd. De nieuwe combinatie heeft ruim 80 werknemers en zal verder gaan onder de naam 'Devoteam B.V'.

In de nieuwe organisatie worden portfolio, kennis management, verkoop en leveringsprocessen en partnerships gebaseerd op het bedrijfsmodel van de Devoteam Groep. Dit waarborgt de snelheid, herkenbaarheid en kwaliteit van dienstverlening richting de klant.

Devoteam heeft haar bestaande 'best practices' op het snijvlak van business, IT en Telecom in vier nieuwe kennisdomeinen ondergebracht:

* Business Availability and Performance: IT en Telecom oplossingen die rechtstreeks het kernproces van de klant ondersteunen.

* Business Infrastructure Operations: Oplossingen die de beschikbaarheid en prestaties van de IT en Telecom infrastructuur garanderen.

* Operational Risk Management: IT oplossingen die de beveiliging en continuïteit beheersbaar maken.

* Technology Compliance: Diensten waarmee pro-actief op veranderingen in de Telecom wet- en regelgeving kan worden ingespeeld.

Bovengenoemde kennisdomeinen worden via twee nieuwe business units op de markt gebracht:

* Devoteam Solutions voor detachering, systeem integratie, outtasking

* Devoteam Consulting voor onafhankelijk advies, project management, change management

Devoteam Consulting omvat in het bijzonder de Columbi Telecom Consulting activiteiten. Gezien de ruime naamsbekendheid van Columbi zal Devoteam deze merknaam blijven voeren.

Over Devoteam:

Devoteam is een IT Consulting groep. Devoteam helpt klanten bij het behalen van hun strategische doelstellingen door het inzetten van oplossingen gebaseerd op state-of-the-art technologie gecombineerd met onafhankelijke adviezen.

In 2003 behaalde de groep een omzet van 126 miljoen euro met meer dan 1,500 werknemers in zeven Europese landen (Oostenrijk, Belgie, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Nederland, Verenigd Koninkrijk) en het Midden Oosten.

Devoteam Group is genoteerd aan de Euronext Paris Nouveau Marché Onderdeel van Nexteconomy, IT CAC, IT CAC 50, SBF 250 index of Euronext Paris
ISIN (FR 0000073793) - Bloomberg (DEVO FP) - Reuters (DVTM.LM)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Devoteam
Marc Hendrickx
Villawal 11
3432 NX Nieuwegein
Tel. 030 - 609 70 60
Fax 030 - 609 70 70
e-mail: marc.hendrickx@devoteam.nl
www.devoteam.com