Ingezonden persbericht


Boek 'Programmeren in Delphi' verschenen

Direct aan de slag met programmeren

De afgelopen jaren hebben C++ en Java geconcurreerd met Pascal om de voorkeurstaal te worden bij het inleidende programmeeronderwijs. Evenals Borlands Turbo Pascal heeft Delphi een grote groep gebruikers en wordt het op brede schaal toegepast in de industrie. Programmeren in Delphi overbrugt de kloof tussen de industriële en academische wereld doordat het Pascal terugbrengt naar zijn oorspronkelijke academische omgeving.

Kermans boek is in vergelijking tot veel andere titels beknopt, het biedt echter een complete inleiding in de grondslagen van het programmeren en leert degelijke programmeergewoonten aan. Het voornaamste doel is dat de lezer een goede basis krijgt in de beginselen van het programmeren en dat hij deze vaardigheden oefent met behulp van Delphi en Object Pascal. Voor gevorderden is het eveneens een uitstekend naslagwerk.

De auteur
Mitchell C. Kerman is ook de auteur van Computer Programming Fundamentals with Applications in Visual Basic® 6.0, uitgegeven bij Addison-Wesley. De Nederlandse vertaling van Programmeren in Delphi is gereviewd door Michael Capalbo, docent en onderzoeker aan de Universiteit Maastricht.

Boekinformatie

Titel : Programmeren in Delphi
Auteur : Mitchell C. Kerman
ISBN : 90-430-0887-7
Uitgever : Pearson Education Benelux
Imprint : Addison Wesley
Pagina's : 510
Prijs : E 44,95
-----------------------


---- --