Ingezonden persbericht

Weinmann Grafische Afwerking opent een 2e vestiging

ALMERE, 20040927 -- Eindelijk weer goed nieuws in grafisch Nederland ! Tegen de stroom van vele sluitingen en faillissementen van de afgelopen jaren in opent Weinmann Grafische Afwerking B.V. een tweede vestiging in Almere.


Weinmann Grafische Afwerking B.V. is al 70 jaar een begrip in Amsterdam en gaat dat worden in Almere. In een nieuw en goed bereikbaar pand aan de Operetteweg werkt binderij Weinmann samen met Attitude Design B.V. en Pré B.V. Vanaf deze locatie kan binderij Weinmann vooral zijn klanten in Almere en het Gooi beter van dienst zijn.
Weinmann Grafische Afwerking B.V. is een traditioneel grafisch afwerkingbedrijf, waar naast brochures en folders vooral veel sets en bloks worden gemaakt. Door de combinatie van Weinmann, Attitude en Pré worden de mogelijkheden veel groter. De klant met zowel kleine als grote orders kan uitstekend bij ons terecht. Alle voordelen van kleinschaligheid en van grote "alles onder één dak bedrijven" worden gecombineerd zonder de nadelen hiervan.

Opmaak van bestanden, prepress, mail - en printservice, personificeren van drukwerk, couverteren, ringwire binden en handverwerking van grafische producten wordt nu onder één dak aangeboden.




Ingezonden persbericht