Politie Amsterdam-Amstelland

Burenruzie loopt uit de hand

27-92-004. Vrijdagavond rond half tien werden drie mannen (21, 22 en 32 jaar) gearresteerd na een burenruzie. Een van de mannen had een messteek in zijn hand gekregen. Toen de dienders één van de ruziezoekers wilden aanhouden, sloeg de vlam in de pan. Zo'n acht personen keerden zich tegen de politie. Pepperspray en de wapenstok moesten gebruikt worden om de groep te kalmeren.

Van de drie mannen die werden aangehouden worden er twee bedreiging en verzet tegen arrestatie ten laste gelegd. Zij zijn in verzekering gesteld. De derde man kreeg een boete voor het beledigen het belemmeren van de agenten en moet zich binnenkort bij de rechter verantwoorden.

---

Portiers houden dealer en koper aan

27-9-2004. In de nacht van zaterdag op zondag werden twee mannen (29 en 33 jaar) aangehouden door portiers van een horecagelegenheid. De gewaarschuwde politie trof bij de dealer 19 XTC-pillen en 4 wikkels met vermoedelijk cocaïne aan. In de woning van de man werden nog meer pillen en andere verdovende middelen aangetroffen. De dealer zit vast, de koper kon âs middags naar huis.

---
Geef uw mening
Wilt u reageren op deze site? Klik dan hier om naar ons guestbook te gaan en geef uw mening.
Gezocht: nieuwe collega's
Wervingstram op het Centraal Station
De politie Amsterdam-Amstelland is op zoek naar 375 nieuwe collega's, waarbij de voorkeur uitgaat naar mensen van Marokkaanse, Turkse, Surinaamse en Antilliaanse afkomst. Ons korps wil een afspiegeling zijn van de Amsterdamse samenleving en zoekt daarom een groot deel van haar nieuwe medewerkers binnen deze groepen.

Bij ons werken? Klik snel door naar onze wervingspagina's. Nieuws van bureau Balistraat

Bureau Balistraat
Onlangs werd een gebruikerspand aangepakt. Diverse arrestaties volgden. Ook werden flink wat drugs in beslag genomen.

Lees snel verder...
Ramkraak kledingzaak: zes arrestaties
27-9-2004. In de nacht van zondag op maandag rond half vier vond een ramkraak plaats op een kledingzaak aan de Rozengracht. De daders reden met een gestolen auto de voordeur in. Zo konden de zes mannen dure kledingstukken uit de winkel wegnemen, die in de kofferbakken van twee auto's werden gedeponeerd.

De dieven reden met hoge snelheid weg en werden op de kruising Haarlemmerdijk / Korte Prinsengracht klemgereden. Vijf verdachten konden ter plekke worden gearresteerd. De zesde sprong in het water en werd aan de overkant door politiemensen aangehouden.