Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Datum: 27 september 2004

Hertz voegt Cadillacs toe aan vloot

142de29.gif

Nieuw: huur een Cadillac bij Hertz!

Hoofddorp - Hertz Nederland heeft vanaf vandaag 5 zeer exclusieve Cadillacs toegevoegd aan haar verhuurvloot. Hertz komt daarmee tegemoet aan de specifieke wens van de zakelijke markt - maar ook particulieren - die graag een niet-alledaagse auto wil huren en daarbij exclusiviteit en comfort prefereren.

Hertz is één van de allereerste autoverhuurbedrijven die de mogelijkheid biedt om een Cadillac te huren. Aangezien Hertz haar assortiment steeds verder uitbreidt met meer auto's uit het luxe, fun en/of sportieve segment, is de Cadillac een perfecte aanvulling op de vloot. Hertz staat voor professioneel, veilig, snel en comfortabel huren en daar past de Cadillac CTS bij. Bovendien is Hertz een Amerikaans bedrijf en dan mag dit exclusieve Amerikaanse topmodel met ongekende prestaties niet ontbreken.

Exclusief comfort

Vanwege het aangename comfort en het opvallende, sportieve uiterlijk is gekozen voor de meest volledige versie van de Cadillac CTS met alle uitgebreide opties. De stabiele wegligging nodigt uit om lange ritten te maken dwars door Europa, of het nu om zakenreizen gaat of niet. Dankzij de tests op het veeleisende circuit van de Nürburgring zijn de wegligging en het veercomfort perfect. Bijzonder kenmerkend voor deze sedan is wel de unieke, strakke vormgeving en de uitstekende prestaties. Kortom, een auto van topklasse en nu ook te huur bij Hertz.

Hertz is met ruim 7000 vestigingen in meer dan 150 landen internationaal marktleider in de autoverhuurbranche. Ook in Nederland is Hertz met meer dan dertig vestigingen sterk vertegenwoordigd. Hertz is onderdeel van de Ford Motor Company.

Einde persbericht.

Noot voor de redactie,