Ingezonden persbericht


OPROEP ACTIE 30 SEPTEMBER 2004 OPROEP ACTIE

Wij spannen de strijd aan TEGEN de STAAT&NIETWILLENDE OUDERS! Zij die geen middel schuwen om hun zin te krijgen ,en de staat die met ze meewerkt! Zonder daarbij aan het KIND te denken!!
OUDERSCHAP STOPT NIET BIJ EEN (ECHT)-SCHEIDING!

Zorro gaat weer het dak op(omgevung denhaag).
Voor de deur,staan Superman,en ons schoonmaak team! En Vaders /Moeders Grootouders,met paarse vlaggen flayers en spandoeken!

Waarom - deze actie,
Bij het ?!

Omdat onze Kinderen en Groot/Ouders het recht hebben om samen in vrede te kunnen leven met elkaar! Ook na een (echt)-scheiding!

En omdat de Nederlandse Staat die het zover heeft laten komen en dus medeverantwoordelijk is aan dit onmenselijke/kindonvriendelijke en maatschappelijke probleem dient er zorg voor te dragen, dat er vrede komt voor al deze Kinderen/Ouders/Grootouders!

Want nog steeds heeft de helft van de 35000 kinderen die jaarlijks met echtscheiding worden geconfronteerd, geen of nauwelijks contact met een van de beide ouders.

Meestal is dat de vader, zelfs als hij het ouderlijk gezag heeft. Terwijl blijkens de wet, waarin het belang van het kind is verankerd, gezag impliceert dat er ook contact is tussen vader en kind.

Het ministerie van Justitie dat moedwillig kinderen en ouders tot wanhoop drijft, door klakkeloos een ideologie aan te hangen waarin stelselmatig kinderen en ouders onnodig maar moedwillig uit elkaars leven worden gesneden, wat flagrant in strijd is met de mensenrechten zoals bepaald in het UN Verdrag voor de Rechten van het Kind en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Daarom vragen wij met deze Demonstratie de aandacht voor onze onderstaande eisen,


1-Volledig wettelijk Verplicht Co-Ouderschap(daar is al een meerderheid voor in de kamer) Maar zolang er nog niets concreet is gaan wij door met actie voeren!


2-Dat Raad niet meer bij (echt)scheidingen betrokken worden.


3-Een Parlementaire Enquete

Die duidelijk dient te maken hoe het zo schandalig ver heeft kunnen komen.

Erkenning en genoegdoening is noodzakelijk,eerlijk herstel zal het gedane leed en de ellende verzachten,ontzette families dienen herenigd te worden.

Wij willen geen liefdadigheid !

Maar eisen verantwoordelijkheid !

wij eisen,


1 - Volledig Wettelijk verplicht Co-ouderschap !


2 - Geen Raad-Kinderbescherming bij (echt)scheidingen !


3 - Een parlementaire enquete die duidelijk dient te maken hoe het zo ver heeft kunnen komen!

RIGHTS & DUTIES PARENTS PRIMARY INTEREST FOR CHILDEREN

EQUAL RIGHTS ON AUTOMATIC SHARED PARENTING

REMOVAL EXISTING FAMILY COURT JUDGES & COUNCILS CHILD-WELFARE

MISCARRIAGES OF JUSTICE (ACKNOWLEDGEMENT: RECOVERY & SATISFACTION)

Mvgr Jos Aalders http://groups.msn.com/F4J www.partijrechtenkind.nl

Rietgansplein 23

6883-DT

Velp-gld

Ben je in Den-Haag bel dan op voor het adres waar de actie zal plaatsvinden. Vanaf 7 uur in de ochtend, geven wij op deze nummers door waar het adres is 06-10722063 / 06- 42166441 / 06-25482679