Ingezonden persbericht


McAfee benoemt Renske Galema tot Regional Director Nederland & Oost Europa

Amsterdam, 28 september 2004, McAfee, Inc. (NYSE: MFE), leverancier van intrusion prevention oplossingen heeft Renske Galema als Regional Director Nederland & Oost Europa aangesteld. Het bedrijf wil hiermee duidelijk commitment tonen aan de Nederlandse markt.

Renske Galema zit het als haar taak om Nederlandse bedrijven bewust te maken van pro-actieve beveiliging, Intrusion Prevention. Galema: "Gezien het tempo waarin virussen zich verspreiden is het van groot belang dat een bedrijf zich ook kan beschermen tegen onbekende virussen. Alleen met Intrusion Prevention wordt een netwerkomgeving echt veilig, hangt de bereikbaarheid van een organisatie niet op de 24-uurs beschikbaarheid van IT-personeel en kunnen de werkelijke kosten van IT worden teruggedrongen".

Renske Galema is sinds 1998 werkzaam en heeft al meerdere posities bekleed binnen McAfee.

Over McAfee, Inc.
McAfee Inc. met haar hoofdkantoor in Santa Clara, Californië, ontwerpt geavanceerde computer beveiligingsoplossingen ter preventie van inbreuk in netwerken en bescherming van computersystemen tegen de volgende generatie gecombineerde aanvallen en bedreigingen.
De klanten van McAfee bevinden zich onder grote ondernemingen, overheden, het midden- en kleinbedrijf en particulieren.

Verdere informatie is te vinden op www.mcafee.com.

Jurn Hageman
General Manager
Text100 Public Relations
Global Technology Public Relations
van Diemenstraat 164-166
1013 CN Amsterdam
The Netherlands
Tel.: + 31 20 5304332
Mobile: + 31 6 51052439
E-mail: jurn.hageman@text100.nl
URL: www.text100.nl