Politie Gelderland-Midden

Wageningen, Wageninger aangehouden voor mishandelen vriendin
Publicatiedatum: 28-09-2004

Een 30-jarige Wageninger is maandagavond aangehouden in een cafetaria in Wageningen op verdenking van het mishandelen van zijn vriendin. In hun woning zou een conflict zijn ontstaan, waarna de vrouw de woning uitvluchtte en een cafetaria binnen ging. In de cafetaria ging het stel elkaar opnieuw te lijf, waarna de vrouw gewond op de vloer bleef liggen. De vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Gelderse Vallei ziekenhuis in Ede. De man is door de politie bij de cafetaria aangehouden en in het politiebureau in verzekering gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Terschuur - ambulance valt op zijkant, bestuurder gewond
Publicatiedatum: 28-09-2004

Een ambulance is maandagmorgen op de Zelderseweg in Terschuur gekanteld. Bij het ongeval raakte de bestuurder van de ambulance (licht)gewond.

In een bocht van de Zelderseweg is de achterkant van de ambulance gaan glijden, vermoedelijk doordat er wat olie op het wegdek lag. De bestuurder verloor de controle over het voertuig; vervolgens raakte de ambulance twee bomen en belandde op de linkerzijde in de berm. Voor zover bekend reed de ambulance niet met hoge snelheid. In de ziekenauto bevonden zich alleen de chauffeur en een verpleegkundige.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---