Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Ontwerp-beschikking (gedeeltelijke) intrekking milieuvergunning

Betreft: ontwerp-beschikking voor de intrekking van een milieuvergunning voor een rundveehouderij aan het adres Notel 22 in Oirschot.

Betreft: ontwerp-beschikking voor de gedeeltelijke intrekking van een milieuvergunning voor een varkens- en geitenhouderij aan het adres Voorste Heistraat 2 in Oostelbeers.

Betreft: ontwerp-beschikking voor de intrekking van een milieuvergunning voor een varkens- en paardenhouderij aan het adres Tregelaar 1 in Oirschot.

Betreft: ontwerp-beschikking voor de intrekking van een milieuvergunning voor een veetransportbedrijf aan het adres Burg. J. Smulderslaan 1b in Oostelbeers.

Inzage-termijn: donderdag 30 september 2004 tot donderdag 14 oktober 2004.

Bedenkingentermijn: van vrijdag 1 oktober 2004 tot vrijdag 15 oktober 2004 kunnen schriftelijke bedenkingen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot. De ingebrachte bedenkingen worden ter inzage gelegd.

Wie kan bedenkingen indienen: een ieder, indien u dat wenst worden uw persoonlijke gegevens daarbij niet bekend gemaakt. Daarvoor moet u dan wel een verzoek indienen, tegelijk met de bedenkingen.