Ingezonden persbericht


Hi-Touch Imaging neemt deel aan Photokina 2004

Hal 11.1, Gang B, standnummer 14

s Hertogenbosch, 28 juni 2004 Hi Touch Imaging Technologies, de fotoprinterfabrikant van Dye Sub Photo printers, zal aanwezig zijn met een eigen stand tijdens Photokina 2004. Photokina wordt iedere twee jaar georganiseerd en is de enige foto en fotogerelateerde beurs van zijn soort in de wereld.

Vanaf dinsdag 28 september tot zondag 3 oktober zal Photokina 2004 plaatsvinden in de Koelnmesse bij Keulen, Duitsland. Aangezien het de enige beurs ter wereld is die een dergelijk groot en gevarieerd aanbod van imaging media, imaging technologie en imaging markten biedt, worden er meer dan 160.000 mensen uit maar liefst 140 verschillende landen verwacht.

Hi-Ti heeft een eigen stand waar een aantal nieuwe producten gepresenteerd zullen worden. Journalisten worden uitgenodigd om hun eigen memoriesticks of andere foto-opslagmedia mee te nemen naar de stand en zelf ter plekke de fotoprinters uit te testen.

Photokina is een unieke gebeurtenis. Het brengt alles en iedereen die maar iets met fotografie van doen heeft samen. Als fabrikant van fotoprinters, kan Hi-Touch Imaging natuurlijk niet ontbreken bij zo n belangrijk evenement. Het feit dat Hi-Ti nieuwe producten gaat lanceren tijdens Photokina, maakt het extra aantrekkelijk voor de bezoeker, aldus Mike Yang, Hi-Touch Imaging Technologies General Manager Europe.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met:

Hi-Touch Imaging Technologies

Floris Driessen

florisdriessen@hi-ti.nl

Tel. 073-645.0897

PRZence

Laureen Dix

Laureen.Dix@PRZence.com

Tel. 024-641.7383