TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 25-08-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 28 augustus
Radio 2 - 16.00 uur

ARTIESTEN VAN EIGEN BODEM IN TROS MUZIEKCAFÉ

Neem een Britse deejay, een Brazilaanse zangeres en een Amsterdamse multi-instrumentalist, stop die samen in een studio et voila!: Electro Côco is een feit. Dit trio heeft een swingend album afgeleverd, waarop Braziliaanse en moderne muziek is gemixt met electro en akoestische klanken. Zaterdag zijn ze te gast bij Hadassah de Boer in TROS MUZIEKCAFÉ.

Jannes is de nieuwste ster aan het Nederlandstalige firmament. Voor zijn nieuwe album schakelde hij liedjesschrijver en producer Emile Hartkamp in. Emile werkt onder anderen met Frans Bauer en Marianne Weber. Jannes' album wordt zondag 29 augustus ten doop gehouden, de dag ervoor een live-voorproefje in TROS MUZIEKCAFÉ. Jannes zingt dan ook zijn nieuwste single 'Dam Dam'.

De Nederlandse zangeres Alexx heeft een stoer album afgeleverd. De single 'Seven Lonely Days' komt regelmatig voorbij op Radio 2 en haar album schopte het twee weken geleden al tot Radio 2-cd!

Johan Hoogeboom gaat in september eenmalig het theater in met cabaretier/stand-up comedian Bert Koster. Bert zingt in dit programma een aantal liedjes van Johan, die we natuurlijk ook kennen van zijn wekelijkse bijdragen aan het Radio 2-programma 'Andermans Veren' en zijn eigen theaterprogramma's. Beide heren zijn zaterdag bij TROS MUZIEKCAFÉ te gast en dan laten ze horen wat ze samen gaan doen.

Ook besteedt TROS MUZIEKCAFÉ zaterdag in de Uittip aandacht aan de Schotse Highland Games die zondag 29 augustus 2004 in de Noord-Brabantse plaats Hank worden gehouden. Iemand die alles weet van de uitdagingen die de mannen in Schotse kilt staat te wachten is André de Heus en hij vertelt er zaterdag alles over.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.