Ingezonden persbericht


The Publicity Company

UITNODIGING Amsterdam, 3 september 2004

Persvoorstelling IMAX-film Bugs!

Wij nodigen u uit voor de persvoorstelling van Bugs! op dinsdag 28 september, 10.00 uur in Omniversum, President Kennedylaan 5, Den Haag. De IMAX-film van Mike Slee gaat er op donderdag 14 oktober in première. Wilt u zich voor de persvoorstelling svp aanmelden bij Margarétha Moerkerke, t: 020 612 7000 of e: info@publicy.nl.

De hoofdrolspelers in Bugs! zijn de vlinder Papilio en de bidsprinkhaan Hierodula. De fascinerende grootbeeldfilm volgt hun levenscyclus vanaf hun geboorte tot de onvermijdelijke ontmoeting van roofdier en prooi in het regenwoud van Borneo. Hierodula verwisselt regelmatig van huid en krijgt uiteindelijk zijn volwassen vleugels, Papilio doorgaat een complete metamorfose: van rups via cocon tot vlinder. De vlinder en de bidsprinkhaan leven in een verlaten hut bij de rivier, omringd door weelderige tropische planten. In en rond de hut leven ook vele andere bijzondere en intrigerende insecten, die tot 250 duizend maal vergroot op het scherm worden geprojecteerd.

Bijgesloten is een uitgebreide synopsis van Bugs!

De website van de film is www.giantscreenbugs.com.

Vriendelijke groet, namens The Publicity Company, Margarétha Moerkerke www.ThePublicityCompany.com, t: 020 612 7000, e: info@publicy.nl