Ingezonden persbericht


Pixum presenteert de grootste ansichtkaart wereldwijd

444.444 gratis posters tijdens jubileumfeest

Keulen, september 2004

De Pixum AG viert haar vierde verjaardag met een wereld record. De pionier in Online Fotoservices presenteert tijdens de Photokina beurs in Keulen van 28.09. tot 03.10.2004 een gigantisch grote ansichtkaart. De record poging werd al bij het "Guinness Book of Records" aangemeld.

De ansichtkaart is een gezamelijk project met de Noordzeeregio Dithmarschen en het schiereiland Eiderstedt in Duitsland. Met 40 m², heeft de kaart een oppervlakte van een bioscoopscherm. Op de voorkant staan 3100 foto's die zijn ingezonden door de vakantie gasten in de Noordzeeregio voor een fotowedstrijd. Pixum heeft niet alleen alle afdrukken gemaakt maar ook de constructie van de kaart krachtdadig ondersteund.

Een kolossaal grote postzegel met een verjaardagsgroet staan op de achterkant. Te bewonderen is de enorme ansichtkaart gedurende de Photokina beurs op het plein tussen de hallen 10, 11 en 12 (ingang Oosthallen/congress-centrum Oost).

Pixum viert 6 dagen lang "jubileumfeest" en bedankt hiermee alle klanten voor vier jaar vertrouwen. Talrijke actie-kortingen tot 60% maken het bestellen van 28.09. tot 03.10.04 bijzonder aantrekkelijk. On top, doet Pixum in totaal 444.444 Mega-Posters (30 x 40 cm) cadeau, ieder ter waarde van 5.95 Euro. Alle Photokina bezoekers hebben tevens de kans een van vier vakantie reizen naar de Duitse Noordzee, het thuisadres van de grootste ansichtkaart ter wereld, te winnen.

Meer informatie:
www.pixum.nl/uitnodiging

PERSUITNODIGING:

U bent hartelijk welkom samen met Pixum op de verjaardag te proosten!

Op dinsdag, 28 september 2004,
tussen 14 - 15 uur en 17 - 18 uur

wachten wij op de Photokina beurs met een glaasje sekt op u naast de grootste ansichtkaart ter wereld (plein tussen de hallen 10, 11 en 12). We geven u graag onze visie op de toekomstige ontwikkeling van de digitale fotomarkt en de plannen van Pixum.


---

contact: Saskia Pawlowski
Email: spa@pixum.nl
fon: +49 (221) 65 00 40 12
fax: +49 (221) 65 00 40 99

---

Over Pixum

Pixum AG is de toonaangevende, onafhankelijke aanbieder van Online Fotoservices in Europa. Naast de gunstige kostprijs en de professionele belichting van digitale foto's op echt fotopapier en de funproducten (fototassen, fotopuzzels, foto-t-shirts, enz.) omvat het totale dienstenpalet van Pixum AG ook gratis online fotoalbums en fotosharing, mobiele fotoalbums en nog veel meer. Regelmatige testcases in verschillende Duitse en inter- nationale vakpublicaties en andere media bevestigen steeds opnieuw de uit- stekende kwaliteit van het Pixumaanbod. Onder www.pixum.com biedt Pixum AG haar volledige dienstenpakket aan in het Engels, Frans, Nederlands en Duits en levert foto's en funproducten van professionele kwaliteit in en naar heel Europa.