TASKFORCE JEUGDWERKLOOSHEID

Persconferentie Taskforce Jeugdwerkloosheid: stand van zaken

Uitnodiging persconferentie Taskforce Jeugdwerkloosheid: de stand van zaken

De Taskforce Jeugdwerkloosheid en het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) nodigen u graag uit om op dinsdag 28 september van 09.15 uur tot 10.00 uur aanwezig te zijn bij de persconferentie in perscentrum Nieuwspoort.

Op 18 maart 2004 maakte de Taskforce Jeugdwerkloosheid bekend dit jaar samen met CWI 7.500 extra jongeren aan het werk te helpen. Deze dinsdagochtend zal bekend worden gemaakt hoe het met de jeugdwerkgelegenheid staat. Zal het target van 7.500 worden gehaald? Hoeveel jongeren zijn er tot nu toe aan een baan geholpen?

Staatssecretaris Van Hoof van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Hans de Boer, voorzitter Taskforce Jeugdwerkloosheid en André Timmermans, lid Raad van Bestuur CWI, zullen deze vragen dinsdagochtend beantwoorden. Bovendien vertelt Staatssecretaris Van Hoof hoe hij mogelijk heeft gemaakt dat ook het UWV mee gaat doen met de Taskforce Jeugdwerkloosheid.
Een werkgever en een voormalig jeugdwerkloze, die onlangs door het CWI gekoppeld zijn, zullen aanwezig zijn als voorbeeld van een succesvolle match.

Programma:
9.00 uur Ontvangst met koffie/thee
9.15 uur Start Persconferentie
10.00 uur Einde

Locatie:
Perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10, Den Haag Wandelgangerzaal I/II

Wilt u aanwezig zijn bij deze persconferentie of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Nynke Noyons, persvoorlichter Taskforce Jeugdwerkloosheid, T: 06-53 27 96 19, @: nnoyons@minszw.nl.

Met vriendelijke groet,

Hans de Boer
Voorzitter Taskforce Jeugdwerkloosheid

23 sep 04 16:54