ABVAKABO FNV

28 september 2004 estafetteacties in regio Midden Nederland

Op dinsdag 28 september zal in Midden Nederland de actiekaravaan tegen het kabinetsbeleid door de regio trekken. De karavaan start om 8.00 uur bij Ziekenhuis Hilversum en gaat via het gemeentehuis Hilversum naar Utrecht. Via een stop bij verzorgingshuis Tamarinde en de Uithof ( 12.30 uur) eindigt de karavaan rond drie uur op het Smakkelaarsveld, waar Edith Snoey, waarnemend voorzitter van ABVAKABO FNV, de actievoerders zal toespreken.

De estafettekaravaan wordt onder het mom van 'de beuk erin' begeleid door een grote boom, een symbolische estafettestok, die van de ene regio aan de andere regio wordt overgedragen. Vanuit Midden Nederland zal de beuk worden overgedragen aan Oost en Noord.

Op dezelfde dag zullen de buschauffeurs van het gemeentelijk vervoerbedrijf Utrecht de passagiers informeren over de acties en oproepen op 2 oktober naar het Museumplein in Amsterdam te komen. De medewerkers van de gemeentereiniging zullen alle bewoners van oproepen voor de demonstratie op 2 oktober via een zogenaamde 'klikohanger', een hanger aan de kliko's.

De karavaan wordt georganiseerd door vele bonden aangesloten bij FNV, CNV en MHP.


---


-
Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met:

Bert de Haas, regiobestuurder ABVAKABO FNV 06- 20 529 196

Vanaf 22 september tot 2 oktober organiseert ABVAKABO FNV estafette-acties in hele land, waarbij andere bonden aansluiten. Op 2 oktober organiseren de bonden een grote landelijke manifestatie op het Museumplein in Amsterdam. Meer hierover leest u op www.abvakabo.nl/acties.

27 sep 04 13:16