Ingezonden persbericht

Nieuw lid directie Twynstra Gudde Interim Management

AMERSFOORT, 20040928 -- De heer Jacob Dijkstra RA maakt per 1 oktober 2004 deel uit van de directie van Twynstra Gudde Interim Management/Twynstra Gudde Project Executives. Hij volgt de heer drs. Arjan Schakenbos op die per 1 januari 2005 de functie van voorzitter van de Raad van Bestuur van het Woningbedrijf Rotterdam gaat bekleden.


Jacob Dijkstra (1958) studeerde bedrijfseconomie en accountancy (NIVRA) en volgde de Masterclass Interim Management aan de Rotterdam School of Management. Hij is werkzaam geweest als adviseur bij een groot accountantskantoor, als plaatsvervangend directeur bij een bankinstelling en als directeur bij een oliemaatschappij. Vanaf 1992 is hij werkzaam als zelfstandig interim manager. Als directeur van Dijkstra en Dijkstra management consultants te Beetsterzwaag voert hij ondermeer opdrachten uit in de zorgsector, bank- en verzekeringswezen en vastgoed (woningcorporaties en vastgoedbeleggers). Dijkstra is in het bijzonder georiënteerd op besturingsvraagstukken, begeleiding van fusies en samenwerkingen, en strategisch en financieel management in de hierboven genoemde sectoren.


TGIM/TGPE is een onderdeel van Twynstra Gudde, een onafhankelijk Nederlands organisatieadviesbureau dat al gedurende 40 jaar resultaatgericht adviseert en managementfuncties vervult. Kerncompetenties van Twynstra Gudde zijn project- en programmamanagement, veranderkunde, organisatieontwikkeling en beleidsontwikkeling. De interim managers van TGIM zijn ervaren professionele managers die op tijdelijke basis leidinggevende taken met de daarbij behorende verantwoordelijkheden en bevoegdheden uitvoeren. In het algemeen gaat het om directiefuncties of functies die direct onder het directieniveau worden uitgeoefend.

www.twynstragudde.nl/interim




Ingezonden persbericht