Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


28 september 2004


Aanhouding na mishandeling


De politie heeft maandagmiddag (27/9) rond 17.30 uur een 24 jarige man uit Epe aangehouden op verdenking van mishandeling. De man had een medewerkster van een bedrijf aan Asselsestraat opzij geduwd en in haar gezicht geslagen. De aanleiding is vermoedelijk een arbeidsgeschil en de Epenaar werd voor onderzoek ingesloten. De politie is op zoek naar getuigen en vraagt deze zich te melden op nummer 0900 8844.


Apeldoorner raakt gewond


Bij een aanrijding op de Loolaan raakte maandag (27/9) rond 15.05 uur een 69 jarige Apeldoorner gewond. Op het fietspad aan de Lolaan fietste vanaf de Jachtlaan een 46 jarige Apeldoornse. Op de kruising met de Langeweg wilde zij linksaf slaan. De Apeldoorner reed achter haar op de snorfiets en wilde haar net op dat moment inhalen. Zij kwamen met elkaar in botsing, waarbij de man viel. De man had waarschijnlijk een gebroken sleutelbeen en werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.


Drankrijder betrapt


Een 44 jarige automobilist uit Apeldoorn bleek in de nacht van maandag op dinsdag (28/9) bij een politiecontrole op de Vosselmanstraat onder invloed van alcohol. Hij blies 0,9 prom. De politie maakt proces verbaal op.


Geen gordel


De politie heeft maandag (27/9) bij controle op de Hoenderparkweg drie bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. Verder werd bekeurd voor het rijden op een bromfiets onder de 16 jaar.
Op de Europaweg werd maandag een bestuurder bekeurd voor het rijden in een eenrichtingsweg.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --