Ingezonden persbericht


Haarlem, 28 september 2004

Dees rondt klus Computable af

VNU Business Publications kondigt aan gestart te zijn met de procedure voor het aantrekken van de nieuwe hoofdredacteur van Computable. Mels Dees, momenteel hoofdredacteur a.i. heeft de afgelopen maanden de organisatie en koers van de titel onder handen genomen.

Dees zegt over het afgesloten project: Computable is klaar voor de toekomst. Met een aantrekkende markt en opgefriste aanpak kan het blad haar positie in de markt goed handhaven. VNU heeft een lange traditie in het maken van bladen met een sterke redactionele kwaliteit. Computable is daar geen uitzondering op.

Roderick Wijsmuller, uitgever van Computable: Computable heeft een uitstekend bereik en is al jaren marktleider. We willen echter een voortrekkersrol blijven vervullen en zo nu en dan moet een titel onder handen worden genomen. Na veel wisselingen in hoofdredactie heeft Mels in korte tijd veel verbeteringen weten door te voeren die ons de komende jaren zullen helpen de nummer een positie te blijven behouden. We wensen Mels heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging bij Panorama.

OVER COMPUTABLE
Computable is sinds 1968 een toonaangevend merk voor de ICT-sector. Het weekblad heeft het hoogste bereik onder ICT-professionals met een oplage van 75.203 (Hoi 2004). De hoog gekwalificeerde site Computable.nl brengt aan 110.000 unieke bezoekers per maand het meest actuele nieuws uit de ICT-sector. Tevens biedt Computable een breed scala aan producten zoals de Career Guide, Opleidingen Gids, Computable 100, ICT Solutions Guide, beurzen, en het Computable ICT Woordenboek.

OVER VNU BP
VNU BP is een onderdeel van VNU, een wereldwijd uitgeef- en informatieconcern. VNU BP is een toonaangevende uitgeverij, gespecialiseerd in vak- en publieksinformatie, en maakt aansprekende titels als Intermediair, Computer Idee, Technisch Weekblad, PCM het Personal Computer Magazine , Computable, CRN en Management Team. VNU BP distribueert informatie in de vorm van tijdschriften, nieuwsbrieven, sites, jaarboeken, trainingen, seminars en vakbeurzen. Bezoek voor meer informatie onze website www.vnubp.nl