Ingezonden persbericht


CVU Audiovisuals: combinatie tussen AV en computerapparatuur speelt in op digitalisering evenementen

Van idee tot compleet AV-concept voor evenementen van elke omvang

Hillegom, 28 september 2004 - CVU Audiovisuals is dé nieuwe organisatie die een gecombineerd aanbod van expertise op het gebied van AV-apparatuur en de benodigde computerapparatuur, kennis en services levert. CVU heeft zich recent bij de Rentware.nl-groep aangesloten als zelfstandige unit. Hierdoor kan het bedrijf naast AV-apparatuur ook computerapparatuur direct leveren uit de grootste voorraad van Nederland. Door de samenwerking ontstaat een unieke combinatie in de verhuurmarkt. CVU Audiovisuals staat voor de levering én installatie van een compleet AV-concept. Voor elke wens biedt dit bedrijf een AV-oplossing, of het nu gaat om een presentatie voor 20 personen of een personeelsfeest voor 1.000 medewerkers. Daarnaast levert CVU aan partners in de AV-branche.

Door de digitalisering van presentatiemogelijkheden groeien de markt voor AV en de huur van computerapparatuur steeds meer naar elkaar toe. Bedrijven zoeken niet langer alleen naar licht en geluid voor hun evenement, maar ook naar notebooks, pc's of (draadloze) netwerken. CVU Audiovisuals vormt een positieve uitzondering in de verhuurmarkt. Het bedrijf biedt alle expertise en voorraad onder één dak, zowel de diepgaande kennis van AV-concepten als jarenlange ervaring met IT. Hierdoor kan het bedrijf een maatwerkconcept bieden, dat is afgestemd op de wens en het budget van de klant.

"De meeste verhuurbedrijven hebben uitsluitend kennis van audio en video óf van computers", zegt Thomas Croiset van Uchelen van CVU Audiovisuals. "Dat terwijl klanten steeds vaker een totaalconcept van beeld, geluid en IT nodig hebben. Wij spelen in op de steeds verdergaande digitalisering van evenementen. Met een compleet aanbod van benodigde apparatuur, installatiediensten en technische ondersteuning tijdens het evenement. Een concept waarmee wij ook collega-verhuurders ondersteunen."

###

CVU Audiovisuals
CVU Audiovisuals is toonaangevend specialist op het gebied van evenementen- en podiumtechniek. Het bedrijf levert AV-concepten en aanvullende computerapparatuur die naadloos aansluiten op de wensen en eisen van opdrachtgevers. Of het nu gaat om een kleinschalige presentatie tijdens beurs of congres, of een uitbundig bedrijfsfeest: CVU Audiovisuals biedt een gepaste oplossing. Binnen het budget en altijd met de meest kwalitatieve AV- en computerapparatuur. CVU Audiovisuals is onderdeel van de Rentware.nl-groep, een organisatie die al 15 jaar actief is in de ICT-verhuurmarkt. Hierdoor kan het bedrijf beschikken over de grootste voorraad aan AV- en computerapparatuur in Nederland.