Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhem, winkeldieven aangehouden

Publicatiedatum: 28-09-2004

In Arnhem zijn maandag door de politie twee winkeldieven aangehouden. Een 35-jarige Arnhemmer werd door winkelpersoneel maandagmiddag betrapt op diefstal in een winkel in de Steenstraat. De verdachte was vermoedelijk onder invloed van alcohol, waardoor hij zich onrustig gedroeg. Beveiligingspersoneel heeft hem in bedwang weten te houden en de komst van de politie afgewacht. Bij de fouillering bleek de man drugs bij zich te dragen dat in beslag genomen is. De Arnhemmer is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.
Een 42-jarige Arnhemmer werd even later aangehouden in een supermarkt in het centrum van zijn woonplaats. De man zou etenswaren in zijn jaszakken hebben gestopt en zonder te betalen langs de kassa zijn gelopen. Daar werd hij door winkelpersoneel aangehouden. De politie heeft de man overgebracht naar het politiebureau, waar hij voor nader onderzoek in verzekering is gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem, diverse bekeuringen in het centrum

Publicatiedatum: 28-09-2004

De politie heeft maandag diverse bekeuringen uitgedeeld in het centrum van Arnhem. Zeven automobilisten zijn bekeurd voor niet handsfree bellen. Twee bestuurders zijn bekeurd voor het hebben van een radardetector, uiteraard is het apparaat bij beiden in beslag genomen. Verder werden nog tien bonnen geschreven voor foutief parkeren.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden