BedrijfsautoRAI

27-09-2004

Schouten Truck-Supplies B.V. zet Mercedes-Benz Actros 1850 LS Megaspace in als promotiewagen

Schouten Truck-Supplies B.V. is al jaren een vertrouwd adres voor trucktoebehoren. Het leveringsprogramma bestaat uit maatgesneden producten die interessant zijn voor ondernemers, zoals speciale tanks met bijzondere afmetingen, lichtgewicht tanks, opbergkisten etc.

Recentelijk heeft Schouten Truck-Supplies een nieuwe Mercedes-Benz Actros-trekker in gebruik genomen. Deze stoere blikvanger zal worden ingezet om de prachtige promotietrailer te vervoeren naar alle truck-evenementen in binnen- en buitenland. De nieuwe Actros van Mercedes-Benz heeft vele positieve reacties ontvangen en biedt Schouten een ideale mogelijkheid om hun productenreeks onder de aandacht te brengen.

De bijzonder rijk uitgeruste Actros 1850 LS Megaspace is door Schouten verder voorzien van aanvullende, speciaal vervaardigde producten en is daarmee een belangrijke ondersteuning in de communicatie van de firma. Het slimme voertuigconcept biedt perfecte mogelijkheden om de Actros te voorzien van aanvullende accessoires. Dankzij de slim weggewerkte accus en luchttanks in het chassis kon er links een brandstoftank van 960 liter worden geplaatst en was er aan de rechterzijde van het voertuig voldoende ruimte voor een combikist van 2,45 meter. Verder is de Actros zowel aan de buitenzijde als binnen in de cabine uiterst compleet uitgevoerd, hetgeen door chauffeurs bijzonder wordt gewaardeerd. Deze truck valt in de smaak en de eerste prijzen bij truckverkiezingen zijn inmiddels in de wacht gesleept. Het bewijs dat Mercedes-Benz een truck heeft geĂŻntroduceerd waarvan het imago perfect aansluit op de eisen van de markt blijkt ook uit de verkiezing tot Truck of the year 2004.

Dick Schouten zegt het volgende over de aanschaf: Op de vorige Actros was veel aan te merken, waardoor de Actros een minder positief imago had. Deze nieuwe Actros daarentegen is drastisch aangepast naar de wensen van de chauffeurs. Ik geloof dat Mercedes-Benz daarmee een grote stap voorwaarts heeft gemaakt. Het is nu een echte chauffeursauto die wij met onze materialen nog completer hebben gemaakt.

Het voertuig is afgeleverd door DaimlerChrysler Nederland B.V., met wie Schouten Truck-Supplies al jaren een uitstekende relatie heeft. Via Mercedes-Benz CharterWay is een aantrekkelijk leasetarief overeengekomen met een reparatie- en onderhoudscontract voor zorgeloze kilometers.