Ingezonden persbericht


Persbericht

Veenendaal, 28 september 2004

Onderzoek van Softwarepakketten.nl

Test: MINOX voor Windows beste administratieve boekhoudpakket

VEENENDAAL - Bij een uitgebreid onderzoek naar veertien administratieve pakketten, uitgevoerd door onderzoeksbureau GBNED te Voorhout (Softwarepakketten.nl), is MINOX voor Windows op de eerste plaats geëindigd. Dat meldt producent Schaake Software Products BV te Veenendaal.

De auteur van het GBNED-testrapport, G.H. Bottemanne AA, prijst onder meer de installatie, uitvoer en service van MINOX, maar is ook onder de indruk van de functionaliteit, de wijze van boeken en het gebruiksgemak van het pakket. MINOX (voorheen MIDAS) heeft in de afgelopen twee decennia een grote naam opgebouwd in de markt van administratieve softwarepakketten. De eerste DOS-versie is in het begin jaren tachtig ontwikkeld door en voor accountantskantoren. MINOX voor DOS is nog steeds in gebruik bij duizenden bedrijven, accountants- en administratiekantoren. MINOX voor Windows kwam in 2002 op de markt.

"Het grote aantal functies, in combinatie met een lage prijs, heeft in een korte tijd al duizenden bedrijven bewogen om over te gaan op MINOX voor Windows", meldt commercieel directeur P. Brouwer van Schaake Software. "Het is een uiterst modern administratief pakket, dat ondanks zijn veelzijdigheid een groot bedieningsgemak heeft."

Het boekhoudpakket is verkrijgbaar in de uitvoeringen Basis en Pro en kan worden uitgebreid met aanvullende modules zoals Facturering, In- en Verkooporders, Telebanking, AuditFile, Incasso, Uitwerking Kolommenbalans en Import/Export.

Noot voor de redactie (