Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving, dinsdag 28 september

Alkmaar 28-09-2004 - 14.30 uur

Ongeval met letsel
Alkmaar, maandag 27 september 2004
Op de Kanaalkade/Gedempte Nieuwesloot vond omstreeks 17.45 uur een aanrijding plaats tussen een auto en een snorfiets. De 25-jarige bestuurder van de snorfiets reed op de Kanaalkade vermoedelijk door het rode verkeerslicht. De 27-jarige automobilist kon een aanrijding niet voorkomen. Naast schade aan beide voertuigen hield de snorfiets er een geschaafde knie aan over. De snorfiets werd voor een technische controle uit het verkeer genomen. Beide bestuurders komen uit de kaasstad.

Reclamebord omver gereden
Alkmaar, dinsdag 28 september 2004
Op de Kennemerstraatweg heeft om ongeveer 02.00 uur een onbekende chauffeur een tuinhek en een in de tuin staand reclamebord omver gereden. De brokkenmaker heeft het daarna op een lopen gezet en liet de auto achter. De politie heeft het voertuig veiliggesteld. In de loop van de ochtend meldde dat dader zich op het politiebureau.

Woninginbraak, auto weg
Alkmaar, dinsdag 28 september 2004
Afgelopen nacht is er ingebroken in een woning in de Saskerstraat. Behalve een tas met inhoud verdwenen ook de autosleutels. En daarmee ook de auto. Het gaat om een donkerblauwe Kia Pryde. De auto heeft het kenteken 24-FB-GP.