BedrijfsautoRAI

28-09-2004

Tien nieuwe DAF trekkers type XF95 voor A+G Transporten BV in Venlo

Onlangs werden in Venlo maar liefst tien nieuwe DAF FTXF95 trekkers afgeleverd door DAF dealer Allers Bedrijfswagens BV. De sleutels van deze DAF trekkers werden door Eric Tielen van Allers Bedrijfswagens BV overhandigd aan Dhr A.Schraets van A+G Transporten BV.

A+G allround specialist in internationale transportoplossingen Het verhaal van A+G Transporten BV is een succesverhaal. Gestart in 1994 is het bedrijf uitgegroeid tot een voorname logistieke partner die zijn sporen heeft verdiend in de internationale transportwereld. Momenteel beschikt de onderneming over een gevarieerde transportvloot van 48 eigen trekkers en rijden er dagelijks ongeveer 45 charters in opdracht van A+G Transporten BV. De opleggers bestaan uit tautliners, huifwagens, kastenwagens en koelwagens. Met deze gevarieerde transportvloot timmert de transporteur dagelijks aan de internationale weg. Want A+G Transporten BV bedient vanuit de logistieke hoofdstad van Nederland dagelijks een uitgebreid Europees distributienetwerk. A+G Transporten BV heeft tevens een vestiging in België en Zwitserland.

A+G Transporten en DAF een succesvolle combinatie Wie op het terrein van A+G Transporten BV kijkt, ziet dat het merendeel van de trucks afkomstig zijn van DAF. Dhr A. Schraets reageert hierop: DAF trucks bewijzen voortdurend dat ze betrouwbaarheid, goede prestaties en een mooi uiterlijk combineren. Dat is voor ons zeer belangrijk. Want stilstand kunnen wij ons niet veroorloven. Een ander punt dat mij voor DAF doet kiezen is de dealer Allers Bedrijfswagens BV. Zij spelen perfect in op onze vervoersvraagstukken en geven er dankzij een goede service op een passende wijze invulling aan. Bovendien bieden zij ons een mooi product. Want de laatste DAF trucks zijn een genot voor het oog. Uitgerust met een space cab cabine en voorzien van een dakspoiler en zijfender is de nieuwe DAF 95XF ook qua uitstraling een prachtige aanwinst. Daarnaast beschikt Allers Bedrijfswagens BV over een ruime en moderne verhuurvloot waarbij pieken in het hoogseizoen opgevangen kunnen worden.