Ingezonden persbericht

Interactie tussen beginnende juristen

ROTTERDAM, 20040928 -- Rechtenforum.nl is een online community voor beginnende juristen. Een pril initiatief opgezet door studenten. Het is een online discussieplatform waar men onder andere juridische onderwerpen, studie- en stage ervaringen kunt bespreken met andere rechtenstudenten. Ook kan men samenvattingen en andere interessante documenten met elkaar delen in de rubriek 'Downloads'. Bij de linkspagina staat een uitgebreid overzicht naar allerlei relevante webpagina's op internet. En in de agenda staan allerlei activiteiten vermeld.


In de nieuwe rubriek Visie worden interessante onderwerpen aangesneden door professoren en docenten rechtsgeleerdheid die tot verdere discussies kunnen leiden. In Visie staat discussie als optie open door online te reageren op het artikel.

Elke bezoeker van Rechtenforum kan de interessante discussies, studie-en praktijkervaringen lezen, die de leden geplaatst hebben. Je aanmelden is aanbevolen in het geval je actief wilt worden op het forum. Na het invullen van alleen een gebruikersnaam, een wachtwoord en je e-mailadres kun je volledig gebruik maken van de website en zelf deelnemen aan discussies.

Voor meer informatie kijk op www.rechtenforum.nl



Ingezonden persbericht