Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Schiphol-Rijk, 27 september 2004

UNIEKE SAMENWERKING ROTTERDAM AIRPORT EN ATP

ATP Pluspakket biedt extra luxe en tijdwinst

ATP, The Advanced Travel Partner en Rotterdam Airport hebben een unieke samenwerkingsovereenkomst gesloten om de dienstverlening aan zakenreizigers van ATP, die via Rotterdam Airport reizen, nog verder te verbeteren. Het ATP Pluspakket levert de reiziger veel extra voordelen op, zoals korting op de parkeertarieven op Rotterdam Airport, kosteloos gebruik van frequente busverbindingen vanuit Delft, Den Haag en Amsterdam van en naar de luchthaven, nog snellere instapprocedures en gebruik van de luxe business class lounge. Het ATP Pluspakket is vanaf heden verkrijgbaar bij alle Business Travel kantoren van ATP en kost E 28,= per persoon.

Zakelijke klanten van ATP die in de regio Rotterdam gehuisvest zijn ontvangen een uitgebreide informatie over het ATP Pluspakket en een gratis introductievoucher. Hiermee kunnen ze kennis maken met de voordelen van Rotterdam Airport. Bovendien hebben medewerkers van ATP onlangs uitgebreid kennis gemaakt met de luchthaven om hun klanten goed te kunnen voorlichten

De ontwikkeling van het ATP Pluspakket speelt in op de huidige trend dat steeds meer passagiers kritisch kijken naar de kosten van hun vliegticket, maar wel graag gebruik willen maken van luxe voorzieningen. Bij ATP staan de wensen van de klant centraal en wordt er gestreefd naar het hoogste kwaliteitsniveau van dienstverlening. Het pluspakket is een aangename aanvulling op het dienstenpakket van ATP.

-Einde Bericht-

Noot voor de redactie,