PERSBERICHT - 2004-09-14

Persuitnodiging nieuwbouw Amrâth Hotel Alkmaar

De directie van de Amrâth Hôtels & restaurants, een hotelgroep die inmiddels bestaat uit vijftien hotels in Nederland, nodigt vertegenwoordigers van de media op woensdag 29 september 2004 uit bij het bereiken van het hoogste punt van de bouw van het stadshotel Amrâth Hotel Alkmaar aan de Geestersingel.

Om 15.00 uur zal het traditionele pannenbier vloeien voor alle medewerkers die bij de bouw betrokken zijn.

Viersterren Amrâth Hôtel Alkmaar
De opening van het hotel staat gepland in maart 2005. Het luxe viersterrenhotel beschikt dan over achtentachtig kamers, inclusief negentien extra grote junior suites compleet met balkenplafond op de hoogste verdieping.

Er worden ruim dertig parkeerplaatsen gecreëerd en er zullen extra uitwijkmogelijkheden komen in de nabijgelegen parkeergarages. Amrâth Hotel Alkmaar zal beslist een nieuwe impuls geven aan de plaatselijke economie en in het bijzonder aan het verblijfstoerisme.

Op dit moment zijn er al meer dan driehonderd kamers gereserveerd. Wenst u meer informatie over het hotel, bezoek dan de website www.amrathhotelalkmaar.nl.

Om organisatorische redenen verzoeken wij u, indien mogelijk vóór 24 september aanstaande, via bijgaand antwoordformulier uw komst aan ons public relations bureau te laten weten.

mr. G.G.L.F.Th. van Eijl
directeur Amrâth Hôtels & restaurants

ANTWOORDFORMULIER

Ik kom op 29 september aanstaande om 15.00 uur naar het Amrâth Hotel Alkmaar

Naam:

Adres : .

Postcode: Plaats: ..

Telefoonnummer: ..

Wij verzoeken u dit formulier voor 24 september 2004 te retourneren aan:

Peter Wijnen Public Relations
p/a Antwoordnummer 10019
2250 WB Voorschoten

Faxen kan ook naar nummer: 071 5314153

Per e-mail zijn wij te bereiken op: pewe@euronet.nl