Politie Zeeland


O-9415-2004 Auto in brand Kruiningen

Omstreeks 23.37 uur is in de Braillestraat een auto uitgebrand.
De brand is vermoedelijk ontstaan doordat de auto een grote hoeveelheid verlichting voerde. Mogelijk is de verlichting blijven branden nadat de auto geparkeerd is en is kortsluiting ontstaan.
De brandweer heeft de brand kunnen blussen en de auto, of wat er dan van over was, is weggesleept door een takelbedrijf.


O-9416-2004 Woningbrand Zonnemaire

Op de Rietdijk in Zonnemaire is een woningbrand geweest gisteravond rond 23.50 uur.
Een schuur die bij de woning gevestigd is, is volledig uitgebrand. De bewoners zijn ondergebracht bij familie. Er is door de brandweer nog gecontroleerd op gevaar voor omliggende boerderijen, maar dit bleek er niet te zijn. In de schuur stonden ook nog twee tractoren die totaal vernield zijn. Persoonlijk letsel deed zich niet voor.


O-9417-2004 Verkeerscontroles

Tussen 13.30 en 23.00 uur zijn verkeerscontroles gehouden waarbij de volgende processen-verbaal zijn uitgeschreven:
Op de A58, ter hoogte van Reimerswaal, werd een bestuurder betrapt die 184 kilometer reed ipv de toegestane 120. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Ook werd van een bestuurder op de Schorkenszandweg in Borsele het rijbewijs ingevorderd. Hij reed 141 waar men 80 mag rijden. Verder werden er bekeuringen uitgeschreven voor niet handsfree bellen en geen autogordel dragen op de Ankerweg in Reimerswaal. Dan werden er twee bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van de doorgetrokken streep op de N255 in Noord Beveland.


Z-9418-2004 Slapen in auto


Omstreeks 04.00 uur vannacht is een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats bekeurd die in zijn auto lag te slapen.


De politie trof de man, slapend, in zijn geparkeerde auto, op de Westkolkstraat in Terneuzen.


O-9419-2004 Poging diefstal auto Hansweert

In de Europastraat in Hansweert is gepoogd een personenauto weg te nemen.
Door de toegang te forceren is/zijn de dader(s) de auto binnengekomen. Uit de auto zijn geen goederen weggenomen.


O-9420-2004 Auto in brand Hansweert

Op de Kanaalweg in Hansweert trof de politie vannacht rond 01.45 uur een auto in de sloot die in brand stond.
De autobrand is door de brandweer geblust, er zaten geen passagiers meer in de auto. Later bleek dat de auto was weggenomen van een parkeerterrein bij een bedrijf in Hansweert.