WCC SERVICES

WCC Services een van de vier snelst groeiende tech bedrijven

WCC Services behaalt de vierde plaats in de 2004 Deloitte Technology Fast 50 Competitie voor snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland

UTRECHT, Nederland, September 29/PRNewswire/ --


- WCC schrijft de gemiddelde jaarlijkse omzetstijging van 75 procent toe aan het succes van zijn matching technologie

WCC Services, een software bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in bedrijfskritische matching software, kondigde vandaag aan dat het de vierde plaats heeft behaald in de 2004 Deloitte Technology Fast 50, een lijst van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in Nederland. De rankschikking is gebaseerd op de procentuele omzetgroei van 1999 tot en met 2003. Gedurende deze periode, groeide WCC jaarlijks met 75 procent. Door de hoge plaats op de lijst, kwalificeert het bedrijf zich ook als genomineerde voor Deloitte's European Technology Fast 50, die in december van dit jaar bekend zal worden gemaakt.

Peter Went, directeur van WCC schrijft de jaarlijkse omzetstijging van 75 procent in de afgelopen vijf jaar toe aan het succes van diens paradepaardje, ELISE. Bovendien is WCC trouw gebleven aan organische groei - het behouden van een minimale omzetstijging van 20 procent zonder financiering door een Venture Capitalist (VC).

'ELISE is ontwikkeld voor bedrijven die bedrijfskritische matching software nodig hebben. In tegenstelling tot traditionele zoekmachines die ervan uitgaan dat de gebruiker de juiste criteria levert voor een goede match, maakt ELISE besluiten op een manier zoals een mens dat zou doen. - door het aanbieden van best case scenario's en door een bidirectionele matching die de beide partijen samenbrengt voor de beste match. Hierdoor hebben onze klanten de omzet en het marktaandeel aanzienlijk zien stijgen, en het is ook van directe invloed geweest op de fenomenale groei van WCC in de afgelopen vijf jaar,' aldus Went.

Over het algemeen kenden de Nederlandse bedrijven die op de ranglijst van de Nederlandse Deloitte 2004 Technology Fast 50 voorkwamen een omzetgroei in de afgelopen vijf jaar die varieerden van 14 procent tot maximaal 87 procent, met een gemiddelde jaarlijkse groei van 39,41 procent.

Over WCC

WCC Services is opgericht in 1996 en ontwikkelt passende software voor bedrijven die bedrijfskritische matching behoeften hebben. ELISE, het paradepaardje van het bedrijf, is een zoek- en matchmachine, die bruikbare matches oplevert in een zoektijd van milliseconden. Veel van de grootste bedrijven en arbeidsministeries ter wereld maken gebruik van de technologie van WCC. ELISE wordt ook gebruikt in de beveiligingsindustrie en in de e-commerce. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Nederland, in Utrecht en het bedrijf heeft ook kantoren in Palo Alto, Calfifornië. Ga voor meer informatie naar:www.wcc-us.com.

Web site: http://www.wcc.nl

Source: WCC Services

Jane Gideon van Incendio International, +44 - (0)1483 549 035, of jane@incendiopr.com, voor WCC Services

29 sep 04 09:04