Eemland zuid, 10.30 uur

Utrecht 29-09-2004 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Onder invloed

WOUDENBERG- In de nacht van maandag op dinsdag is, rond 01.40 uur, op de Stationsweg west, een automobilist uit Woudenberg gecontroleerd. Deze bleek onder invloed van alcohol te zijn. De 53-jarige bestuurder is meegenomen naar het bureau. Bij de ademanalyse blies hij 1030 ug/l, terwijl wettelijk 220 ug/l is toegestaan.

Hierna is het rijbewijs ingevorderd en de man kreeg een rijverbod van 13 uur opgelegd.

Verkeerscontrole

AMERSFOORT- Op dinsdagochtend is, tussen 07.45 en 08.45 uur, een verkeerscontrole gehouden gericht op het gedrag van scholieren. Deze controle vond plaats op de Pasteurstraat, de Laan en de Bosweg. Er is zes maal een boete gegeven aan fietsers die niet uiterst rechts reden op de rijbaan.

Onder invloed

AMERSFOORT- In de nacht van maandag op dinsdag is, rond 03.00 uur, op de Bachweg, een automobilist uit Amersfoort gecontroleerd. Deze bleek onder invloed van alcohol te zijn. De 33-jarige bestuurder is meegenomen naar het bureau. Tijdens de ademanalyse blies hij 385 ug/l, terwijl wettelijk 220 ug/l is toegestaan. Hierna is hem een rijverbod van 3 uur opgelegd, omdat de man tevens zijn rijbewijs niet tonen heeft hij hier ook een boete voor gekregen.

Onder invloed

AMERSFOORT- In de nacht van dinsdag op woensdag is, rond 00.35 uur, op de Amsterdamseweg, een automobilist uit Soest gecontroleerd. Deze bleek onder invloed van alcohol te zijn. De 37-jarige man is meegenomen naar het bureau. Bij de ademanalyse blies hij 480 ug/l, tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en een rijverbod van 4 uur opgelegd.