Dienstenbond CNV

Leden CNV Dienstenbond stemmen in met de nieuwe Pensioenregeling CSU 29-09-2004

Bij brief van 11 augustus 2004 hebben wij u ingelicht over de voorgenomen overdracht van de CSU pensioenregeling bij Nationale Nederlanden naar het bedrijfstakpensioenfonds van de Stichting pensioenfonds voor Particuliere Beveiliging. U bent tot 6 september 2004 in de gelegenheid geweest om al dan niet in te stemmen met deze overdracht. Met overgrote meerderheid heeft u ingestemd met de nieuwe pensioenregeling.

Wij hebben uw werkgever inmiddels op de hoogte gesteld van uw instemming. Hij zal binnenkort met u contact opnemen middels een brief waarin hij concreet uiteen zal zetten welke eventuele gevolgen deze overdracht voor u persoonlijk heeft. In de overeenkomst, gevoegd bij brief van 11 augustus 2004, kunt u nogmaals nalezen, welke afspraken zijn gemaakt om de eventuele nadelige gevolgen te compenseren, de berekening van het eventueel terug te betalen bedrag en de procedure met betrekking tot terugbetaling.

Uw werkgever heeft aangegeven nog een nadere uitleg van de nieuwe regeling bij uw persoonlijke brief te voegen en naar behoefte zal ook een deskundige u van uitleg kunnen voorzien.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij uw bestuurder Carmen Scheuneman (c.scheuneman@cnvdibo.nl).

Nog even dit. Wist u dat de CNV Dienstenbond de laagste contributie kent, van alle vakbonden die in de beveiliging actief zijn? U bent lid van de CNV Dienstenbond. Uw collega misschien nog niet. Wellicht kunt u hem of haar van het nut van het lidmaatschap overtuigen. Wij rekenen op u!