Ingezonden persbericht

Persbericht van Stichting Jedidja CS

Egmond aan Zee, september 2004,

Het vierde kinderboek van Patricia Codrington Schipper is onlangs verschenen en heet "Tommie houdt van tommies". Het boekje is uitgegeven door de St. Jedidja CS. Het thema is: zending/snoepen. Patricia hoopt dat kinderen door het lezen van dit boekje zullen gaan sparen voor een goed doel. De kinderen mogen het goede doel samen met hun ouders of juf of meester uitkiezen. Achter in het boek staan er vragen die de kinderen zelfstandig of met hun ouders of leerkrachten mogen beantwoorden. Het is een leuk boekje met veel illustraties. Opvoeders die de bijbehorende kleurplaten willen hebben, mogen contact opnemen met de St.Jedidja CS.

Op 16 april 2003 is St. Jedidja CS. opgericht. Het doel van de St. Jedidja CS. is dat zoveel mogelijk kinderen positieve kinderboeken gaan lezen. Om dit doel te bereiken, koopt St. Jedidja CS. christelijke kinderboeken in, bestaande en/of nieuwe uitgaven worden met behulp en toestemming van auteurs/uitgevers vertaald en de stichting distribueert deze boeken gratis zowel in Nederland als ook in andere delen van de wereld.

Inmiddels is een groot aantal boeken in Nederland en in het buitenland gratis verspreid. Voor het werk van Jedidja CS is uw hulp nodig. Door uw gebeden en giften kan de stichting doorgaan met dit werk.

Aan scholen en clubs worden sets van 3 tot 5 boeken per groep verstrekt. Jedidja CS vraagt slechts een vrijwillige bijdrage als tegemoetkoming in de kosten. Scholen/clubs en mensen die een leesclubje willen starten kunnen zich aanmelden door een e-mail of briefje naar onderstaand adres te sturen.

Zijn er in uw omgeving scholen/kinderclubs die gebruik willen maken van de diensten van St. Jedidja CS of vaders/moeders, oma's/opa's die een leesclubje willen starten? Vertel ze over de St. Jedidja CS. Het is belangrijk om te weten dat de boeken echt gebruikt worden, daarom stelt de stichting "feedback" zeer op prijs.
Zend een mailtje naar Jedidjacs@cs.com voor een exemplaar van "Tommie houdt van tommies".

KvK Alkmaar 37106609

Jan Dirk z'n Dal 1
1931 DK Egmond aan Zee
E-mail Jedidjacs@cs.com
Giften:Postbank 9555632