Gemeente IJsselstein


Presentatie plan Duurzaam Veilig Oranje- en Europakwartier dinsdag, 21 september 2004 - 12:47 CET

Op woensdag 29 september worden de conceptplannen voor een Duurzaam Veilig Oranje- en Europakwartier gepresenteerd.

Presentatie
De conceptplannen van Duurzaam Veilig Oranje-/Europakwartier worden gepresenteerd op woensdag 29 september as. in kerkelijk centrum t Kruispunt (Touwlaan 46). De inwoners van Oranje- en Europakwartier zijn hierbij van harte welkom.
De zaal is om 20.00 uur geopend zodat de tekeningen kunnen worden bekeken. Om 20.30 uur wordt tijdens een algemene presentatie uitleg gegeven bij de conceptplannen.
Tijdens de bijeenkomst kunnen inwoners met medewerkers van gedachten wisselen en op de plannen reageren. De plannen kunnen dan eventueel worden aangepast. Op basis hiervan zal het college van b en w een besluit nemen.

Conceptplannen vervolg op participatieavond
Op 22 juni jl. heeft een bijeenkomst plaatsgevonden waarbij bewoners van Oranje- en Europakwartier de knelpunten op het gebied van de verkeersveiligheid in kaart hebben gebracht. De conceptplannen zijn een vervolg op deze avond. Meer informatie .... Adviesbureau AGV ging met deze informatie aan de slag om voor de gesignaleerde problemen oplossingen te bedenken.

Tekeningen ter inzage
De tekeningen (met de conceptplannen) zijn t/m 6 oktober 2004 ook in te zien bij de afdeling Publiekszaken. Schriftelijke reacties kunnen vóór 7 oktober 2004 worden gestuurd aan mw. S.M.M. Out, afdeling Civiele Techniek.