Drenthe College


samen werken aan de toekomst

Torbole

Opening Reisbureau World of TUI in Drenthe College

Emmen- Op woensdag 29 september opende reisbureau TUI in de locatie Ubbekingecamp van het Drenthe College te Emmen op initiatief van de opleiding Toerisme een reisbalie. Unitdirecteur DGO / Economie drs. Frida Hengeveld verrichtte via de eerste boekingsprocedure de officiële opening De leerlingen van de opleiding Toerisme kunnen bij dit reisbureau één dag per week stage lopen en praktijkervaring opdoen.

Elke woensdag van 08.45 tot 16.00 uur assisteren twee leerlingen bij alle voorkomende werkzaamheden onder toezicht van manager buitendienst mevrouw W. Hagenauw. Het TUI reisbureau aan de Hoofdstraat in Emmen fungeert als back office.

Medewerkers en leerlingen van het Drenthe College en bewoners van de wijk Angelslo kunnen bij deze balie hun vakanties of uitjes boeken. Extra aantrekkelijk is het dat men niet de gebruikelijke administratiekosten verschuldigd is.

Het is verder de bedoeling dat studenten van de opleidingen Marketing / Communicatie en Toerisme een bedrijfsplan schrijven om zo hun praktijkinzicht te verbreden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Henk van der Graaf, teamleider Toerisme / Recreatie of docente Hanneke Snoek, initiator Drenthe College locatie Emmen tel. (0591) 67 00 30 (werk)