Politiebond ACP

Met korting naar seminar: "De veiligheid van de politie op straat?"

Veiligheid van de burgers is hét politieke thema van het kabinet Balkenende. Maar hoe is het eigenlijk gesteld met de veiligheid van degenen die dagelijks actief zijn in de bestrijding van overlast en criminaliteit? De politie zelf heeft ook steeds vaker te maken met agressie en bedreigingen. Tijdens het seminar 'De veiligheid van de politie op straat' op 29 september a.s. in Amsterdam krijgt u handvatten aangereikt om de risico's voor u zelf en uw collegas te beperken. Vanuit hun eigen achtergrond en brede ervaring gaan de sprekers in op onderwerpen als preventie, uitrusting, weerbaarheid, conflicthantering en het omgaan met traumatische ervaringen.

Korting voor ACP-leden

Leden van de Politievakorganisatie ACP die dit seminar willen bezoeken krijgen 25% korting op de deelnameprijs. Zij betalen 245 euro in plaats van 325 euro (excl. BTW). Vermeld bij uw aanmelding duidelijk "ACP-korting".

Alle deelnemers ontvangen tijdens het seminar een gratis boekenpakket t.w.v. 38 euro. Het pakket bevat de boeken 'Weer in balans; zelfhulp bij traumatische gebeurtenissen', 'Omgaan met problematisch gedrag' en 'Spray, een nieuw geweldsmiddel voor de Nederlandse politie'.

Meer informatie en aanmeldingen

Kijk voor het volledige programma op www.elsevierpolitie.nl of vraag informatie aan via telefoon (070 - 441 51 73), per fax (070 - 441 59 16) of per e-mail (overheid@reedbusiness.nl).