Gemeente Woudrichem

23/09/2004
Uitnodiging slotmanifestatie Ouderenproof

Op 26 maart 2003 vond de startbijeenkomst van het project Woudrichem Ouderenproof plaats in het Sport-en Sociaal Cultureel Centrum 't Rondeel te Woudrichem. Deze bijeenkomst werd door ruim 200 55-plussers bezocht. Deze grote opkomst en de actieve inbreng van de aanwezigen leidden tot het oprichten van drie werkgroepen (werkgroep wonen, werkgroep zorg en gezondheid en werkgroep welzijn), die elk met een thema aan de slag gingen. De bevindingen van deze drie werkgroepen worden op deze slotmanifestatie toegelicht door de voorzitter van elke werkgroep.

Als u geïnteresseerd bent, kom dan ook op woensdag 29 september a.s. naar de slotmanifestatie van het project Woudrichem Ouderenproof. Deze vindt plaats in de grote zaal van het Sport- en Sociaal cultureel Centrum 't Rondeel in Woudrichem, aanvang 19.30 uur en sluiting circa 22.00 uur.

Indeling avond:

19.30 uur Opening door de dagvoorzitter, dhr. C.J. Mikhout 19.45 uur Presentatie deelrapport werkgroep Welzijn door dhr. F. van Heezik*
20.15 uur Presentatie deelrapport werkgroep Zorg en Gezondheid door dhr. J. Rodenhuis*
20.45 uur Pauze
21.00 uur Presentatie deelrapport werkgroep Wonen door dhr. C. Smitsman*
21.30 uur Afsluiting door wethouder Welzijn c.a. J.B. Val 21.45 uur Nawoord door de dagvoorzitter dhr. Mikhout


* inclusief gelegenheid om vanuit publiek vragen te stellen.

Indien u geïnteresseerd bent in de rapportages van de bovengenoemde werkgroepen, of als u problemen heeft met het vervoer, dan kunt u contact opnemen met mevrouw M. van Vught van de Stichting Welzijn Ouderen Woudrichem, tel. (0183) 44 82 94.

Kom ook, het gaat over uw eigen toekomst en welzijn. Daar kunt u zelf wat aan doen in de slotfase van dit project. Ik beveel het ten zeerste bij u aan.

Met vriendelijke groet,

C.J. Mikhout
Voorzitter Seniorenraad gemeente Woudrichem