CNV BEDRIJVENBOND

CNV: aanvulling op truckersactie woensdag 29 september

CNV: Verkeer niet plat woensdag 29 september

HOUTEN - Het is niet de bedoeling van de vakbonden en de truckers om aankomende woensdag 29 september het verkeer in Nederland plat te leggen. Die indruk lijkt te zijn gewekt naar aanleiding van eerer publicaties over deze actie.
Robbim Heins, coördinator van de actie bij de CNV BedrijvenBond, maakt duidelijk dat het actievoeren met de vrachtwagenchauffeurs zich vooral richt op activiteiten op de parkeerplaatsen bij genoemde wegrestaurants en benzinepompstations.
'Het is beslist niet onze bedoeling om het verkeer te hinderen, laat staan dat we er naar streven dat het verkeer op de doorgaande wegen goeddeels tot stilstand zal komen die dag.'

Woensdag 29 september worden op 19 parkeerplaatsen bij wegrestaurants en pompstations - waaronder wegrestaurant De Lucht aan weerszijden van de A2 richting Den Bosch - vrachtwagenchauffeurs bijgepraat over de gevolgen van de kabinetsplannen. Voorzitter Jaap Jongejan van de CNV BedrijvenBond en Agnes Jongerius van FNV zullen de truckers hier toespreken.

meer informatie:
Robbim Heins: 06 51 60 1987
Wouter de Jong (persvoorlichting) 06 - 53 19 22 66

Houten, 23 september 2004

23 sep 04 19:13