Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


29 september 2004


ZUTPHEN - Auto opengebroken


Een onbekende heeft dinsdagmorgen op de Keucheniusstraat een auto opengebroken. De dader sloeg een ruit in en nam onder meer een portemonnee met geld en een mobiele telefoon mee. De 49-jarige eigenares uit Vorden deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelt.


LOCHEM - Politie houdt controle


De politie heeft dinsdagmiddag op de Larenseweg een algehele verkeerscontrole gehouden. De politie deelde vier bekeuringen uit voor het niet hands-free bellen, fout parkeren, het niet dragen van de autogordel en voor het negeren van een éénrichtingsverkeersbord.


LAREN - Controle in verband met wegwerkzaamheden


De politie heeft dinsdag op de N332 en Rengersweg een controle gehouden op het negeren van de geslotenverklaring. De N332 was afgesloten in verband met wegwerkzaamheden en de Rengersweg was alleen bestemd voor bestemmingsverkeer. Borden geven duidelijk aan dat deze weg afgesloten is voor alle verkeer. De politie controleerde rond 12.00 uur opvallend en had dit tijdstip gekozen in verband met de schoolgaande fietsende jeugd. Toch werden er vijftien bekeuringen uitgedeeld. Ook in de middaguren overtraden tien bestuurders dit verbod.


TWELLO - Jongens venten zonder vergunning


De politie heeft dinsdagmiddag in de Bremstraat twee 16-jarige jongens uit Apeldoorn aangehouden die pleisters verkochten zonder dat zij een geldige vergunning hadden. De jongens bekenden tegenover de politie dat zij pleisters aan het verkopen waren voor een kinderdorp in Amsterdam. Zij konden de politie geen geldige vergunning tonen en kregen een boete.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --