Ingezonden persbericht


Nieuwe manier van afspreken brengt liefde terug op straat !

Een mooie gedachte, maar hoe krijg je dat nu voor elkaar? Dit proberen we te bewerkstelligen middels de website www.Xmoment.nl. Wees niet verrast wanneer het straatbeeld binnenkort beheerst wordt door mensen die middel- en wijsvinger kruisen, dit is namelijk hét teken van Xmoment (het X-teken, zie figuur). Deze mensen zijn op de hoogte van de nieuwe manier van afspreken en vinden elkaar terug op Xmoment.nl (of Xmoment.com). Zoals je in de jaren '70 het peace-teken had, zo krijgen we in de jaren 2000 het X-teken. Xmoment brengt de mensen weer met elkaar in contact. Xmoment brengt de liefde terug op straat.

Een Xmoment is het moment dat je elkaar een X-teken (dmv gekruiste middel- en wijsvinger) geeft. Dit Xmoment kan daarna op de website worden vastgelegd zodat degene die het Xmoment meemaakten, het Xmoment op de website kunnen terugvinden. Hiervoor is geen emailadres of telefoonnummer nodig. Alleen het geven van het X-teken is genoeg. Zoals je het teken geeft (met je duim en pink) dat je iemand zult bellen, zo kun je voortaan ook het X-teken geven, wat wil zeggen dat je elkaar terugziet op www.Xmoment.nl.

De website www.Xmoment.nl is géén dating-site (echter, deze kán wel als zodanig gebruikt worden). De diensten van Xmoment zijn voor iedereen toegankelijk en komen van pas in vele situaties. Van backpacken tot stappen, van filerijden tot voetbalwedstrijden. Xmoment wordt dé nieuwe manier van afspreken! Xmoment is snel, simpel, gratis en anoniem. Voor het gebruik van Xmoment is geen registratie nodig.



Ingezonden persbericht