Politie Amsterdam-Amstelland

Open dag bureau Ganzenhoef
29-9-2004. Aanstaande zondag 3 oktober kunt u tussen 13.00 en 17.00 uur een bezoekje brengen aan bureau Ganzenhoef. U kunt een rondleiding krijgen en kennismaken met verschillende politiediensten zoals de ruiterij, motordienst, hondengeleiders en de Mobiele Eenheid. Daarnaast worden er spectaculaire demonstraties door een fietsteam en de hondenbrigade gegeven.
Adres: Ganzenhoef 35 1103 JB Amsterdam-Zuidoost. Vragen? Bel: 0900-8844
Videotheek overvallen: getuigen gezocht
29-9-2004. Maandagavond werd een videotheek op het Buikslotermeerplein overvallen. Twee mannen bedreigden de eigenaar met een vuurwapen en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor.
De recherche van bureau Waddenweg vraagt getuigen zich te melden via:0900-8844
EU-voorzitterschap Nederland

logo Nederland EU-voorzitter
Nederland is voorzitter van de Europese Unie van 1 juli tot en met 31 december 2004. De politiekorpsen van de 25 lidstaten willen dat politieonderwerpen hoog op de agenda komen.
Op de internetsite van het Nederlands Centrum voor Internationale Politiesamenwerking leest u daar meer over. Voor andere onderwerpen over het Nederlands voorzitterschap kunt u op het bovenstaande logo klikken.
Opening nieuw cellencomplex

28-9-2004. Aanstaande vrijdag, 1 oktober, wordt het nieuwe cellencomplex Zuidoost geopend door hoofdcommissaris Kuiper. De politie Amsterdam-Amstelland heeft professionele zorg voor arrestanten hoog in het vaandel staan.

Sinds 1998 zijn er speciale arrestantenverzorgers. Daarnaast wordt fors geïnvesteerd in de behuizing. Zo bevinden zich in de cellen technozuilen. Hiermee kan in meerdere talen informatie worden gekregen. Ook kan de temperatuur worden geregeld en muziek worden beluisterd.
De locatie Zuidoost telt 74 cellen, waaronder 4 observatiecellen, 2 claustrofobiecellen en 2 meerpersoonscellen. Samen met de cellenaccomodatie Noord-West en het hoofdbureau beschikt de regio Amsterdam-Amstelland nu over ruim 170 cellen en de daarbij behorende zorg.
Lees meer in onze special "Cellenhuis".
Geef uw mening

Wilt u reageren op deze site? Klik dan hier om naar ons guestbook te gaan en geef uw mening.

---
Gezocht: nieuwe collega's
Wervingstram op het Centraal Station
De politie Amsterdam-Amstelland is op zoek naar 375 nieuwe collega's, waarbij de voorkeur uitgaat naar mensen van Marokkaanse, Turkse, Surinaamse en Antilliaanse afkomst. Ons korps wil een afspiegeling zijn van de Amsterdamse samenleving en zoekt daarom een groot deel van haar nieuwe medewerkers binnen deze groepen.