Ingezonden persbericht


Financieel specialisten van Interim Audit Services (IAS) Financiële Detachering naar Ewycksgroep

Paul van der Hove benoemt tot adjunct-directeur

Utrecht, 29 september 2004 - Interim Audit Services (IAS) Financiële Detachering in Haarlem gaat per 1 oktober verder als onderdeel van de Ewycksgroep. De 20 financieel specialisten van IAS Financiële Detachering sluiten zich aan bij Conclusion Financiële Professionals, dat daarmee groeit naar 35 medewerkers en het marktaandeel aanzienlijk uitbreidt in de profitsector. Ook op 1 oktober start Paul van der Hove als adjunct-directeur bij Conclusion Financiële Professionals.

Tot de redenen van de Ewycksgroep om IAS Financiële Detachering over te nemen behoren onder meer de hoge kwaliteit en kwalificatie van het personeel, de aanwezige specialisaties in IFRS en Sarbanes-Oxley en de aanwezigheid van IAS binnen de profitmarkt. De toevoeging van de IAS-medewerkers maakt Conclusion Financiële Professionals in één klap tot een all roundspeler op de markt van financiële detachering, waar het bedrijf al een sterke vertegenwoordiging in de non-profitsector kent. Tot de klantenkring van Conclusion Financiële Professionals behoren de Eerste en Tweede Kamer en het Ministerie van Justitie. IAS werkt onder meer voor Nissan.

Paul van der Hove, een manager met ruim 10 jaar ervaring in detacheren, uitzenden en arbeidsbemiddeling, is aangetrokken om als adjunct-directeur Conclusion Financiële Professionals te leiden naar verdere groei en specialisaties. Van der Hove komt van Kern Automatiseringsdiensten, waar hij manager was. Daarvoor werkt hij in managementfuncties bij onder meer Swanson & James, finAce Londen en Amsterdam, Elan Computing en diverse uitzendbureau's. Van der Hove rapporteert aan Co Kok, directeur van Conclusion Financiële Professionals.

Over Conclusion Financiële Professionals
Conclusion Financiële Professionals is in 1997 opgericht als een kleinschalige dienstverlener in de markt van financieel specialisten. Tot het dienstenaanbod behoren het werven van personeel voor financiële staf- en lijnfuncties op WO-, HBO- en MBO-niveau, het bemiddelen in interim management voor financiële professionals en het detacheren van medewerkers op financiële functies. Bij Conclusion Financiële Professionals werken 35 mensen. Tot de klantenkring behoren de Eerste en Tweede Kamer, het Ministerie van Justitie en Nissan. Meer informatie: www.conclusion-fp.nl

Over de Ewycksgroep
De Ewycksgroep is een zakelijke dienstverlener met 24 samenwerkende bedrijven en rond de 1000 medewerkers. Deze bedrijven zijn werkzaam in de sectoren sociale zekerheid, overheid, advanced government, financiële dienstverlening, industrie en utilities, media en telecom. De Ewycksgroep biedt een keten van kennis en diensten aan op het gebied van Technology, Marketingcommunicatie, Business Support (waaronder HRM, finance en legal), Organisatie en Knowledge, Learning & Training. De Ewycksgroep heeft vestigingen in onder meer Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Brussel en München.

Ingezonden persbericht