Politie Zeeland


O-9421-2004 Aanrijding A58

Een 32-jarige Antwerpse automobilist reed vanmorgen rond 07.21 uur over de A58.
Voor hem in dezelfde richting reed een 42-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal die plotseling moest remmen. Dit had de Antwerpenaar te laat in de gaten en reed tegen de achterkant van de auto voor hem aan. Door deze botsing zijn er nog twee auto's op de voorgaande auto's gebotst. Een van een 32-jarige man uit Kapelle en een van een 28-jarige man uit Zwijndrecht. Alle auto's raakten beschadigd door de botsing. Ook raakten twee bestuurders gewond, te weten, de man uit de gemeente Reimerswaal en die uit Zwijndrecht. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis.


O-9422-2004 Inbraak in Goes

In een pand in de Jasmijnstraat in Goes is vannacht ingebroken.
Door de toegang te forceren zijn/is de dader(s) het pand binnengekomen.Uit het pand is o.a. geld weggenomen. (Het geld vertegenwoordigde een waarde van enkele honderden euro's)


Z-9423-2004 Roodlichtcontrole Breskens

Vanmorgen omstreeks 07.30 uur is een roodlichtcontrole gehouden op de N58 in Breskens.
Met name werd op fietsers gecontroleerd en vier van hen hebben een bekeuring te pakken. In totaal werden er 50 fietsers gecontroleerd.


O-9424-2004 Vernieling auto

Op de Haaimeetseweg in Schore is een auto vernield.
De voorruit van de auto werd ingegooid.


W-9425-2004 Controle Vlissingen

Op de kruising Koudekerkseweg/President Rooseveltlaan en de kruising Badhuisstraat/Koudekerkseweg werden vanmorgen verkeerscontroles gehouden.
In totaal werden 6 bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van een autogordel. 1 bekeuring werd uitgeschreven voor het rijden door rood licht, voor rechtsaf slaan waar dat niet is toegestaan en een voor een verlopen APK.


O-9426-2004 Roodlichtcontrole Goes

In de Buijs Ballotstraat in Goes is een roodlichtcontrole gehouden. In totaal werden vijf automobilisten bekeurd.

O-9427-2004 Verkeersongeval
In Tholen, op de Nieuwlandseweg, heeft gisteravond omstreeks 21.15 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.
Een 25-jarige man uit de gemeente Tholen reed over de Nieuwlandseweg en hem tegemoet kwam een 65-jarige automobilist uit Tholen. Een van de bestuurders hield niet genoeg rechts en hierdoor ontstond een aanrijding waarbij beide auto's beschadigden.