Ingezonden persbericht

BratStats maakt verhuizen van statistieken website mogelijk

ZWANENBURG, 20040929 -- Bratpack webdesign & development uit Zwanenburg heeft vandaag, 29 september 2004, de dienst BratStats opgeleverd. BratStats is de eerste aanbieder van website statistieken die het mogelijk maakt om statistieken vanuit een reeds gebruikt programma te verhuizen. Voor gebruikers die gemak willen is er tevens een inbouwservice waarmee de dienst op de website geïmplementeerd kan worden. De verhuisservice, gecombineerd met de inbouwservice, maakt het eenvoudig om van aanbieder over te stappen, iets wat tot nog toe vrijwel onmogelijk was.


BratStats registreert uiteraard alle beschikbare gegevens van de bezoekers op websites. Tevens registreert het programma de "weg" die bezoekers afleggen op de website en houdt het bij via welke zoekmachines en zoekwoorden. BratStats is voordelig geprijsd: slechts ¤ 7,50 per maand. De verhuisservice kost éénmalig ¤ 75,= en de inbouwservice ¤ 45,= excl. BTW.

Bratpack (www.bratpack.nl) levert op dit moment onder andere diensten aan het Centraal Bureau Fondsenwerving, het KNCV Tuberculosefonds en het Nationaal Fonds Ouderenhulp. Aanmelden voor BratStats kan via de website www.bratstats.nl. Tevens kan er voor vier weken een gratis proefperiode aangevraagd worden waarmee het programma getest kan worden. Uiteraard staat er ook meer informatie over de mogelijkheden van BratStats en de services op de website vermeld.



Ingezonden persbericht