KAS BANK

PERSBERICHT
29 september 2004

KAS BANK voorziet in opvolging bestuursvoorzitter in 2005

De Raad van Commissarissen van KAS BANK N.V. heeft besloten jhr. mr. A.A. (Albert) Röell (1959) tot lid van de Raad van Bestuur van de KAS BANK te benoemen. De hiertoe benodigde goedkeuring is door DNB verleend. De heer Röell treedt per 1 december 2004 in dienst als lid van de Raad van Bestuur en zal, na een inwerkperiode, rond de komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders in mei 2005, jhr. drs. F.S. von Balluseck (1942), als voorzitter opvolgen.

Bestuursvoorzitter Von Balluseck stelt in een reactie op de benoeming van Röell: "Ik ben bijzonder verheugd met de komst van Albert Röell als mijn opvolger. Hij beschikt over de nodige kennis, kan bogen op een ruime werkervaring binnen verschillende omgevingen en is communicatief ingesteld met een brede externe visie. Bovenal is hij een enthousiast en inspirerend teamleider. Ik ben er daarom van overtuigd dat hij een grote bijdrage zal leveren aan de toekomstige groei van de KAS BANK. Door zijn aantreden op betrekkelijk korte termijn is er meer dan voldoende tijd om de overdracht van de oudere naar de jongere generatie bestuurders van onze gespecialiseerde bank goed te organiseren."

Röell werkte sinds 1991 voor ING Groep in diverse managementfuncties met een Europees en op innovatie gericht karakter. Daarvoor werkte hij vanaf 1983 voor een verzekeringsmaatschappij en een management consultancy. Zijn laatste functie was statutair directeur van CenE Bankiers. Albert Röell heeft een rechtenstudie afgerond, is getrouwd en heeft zes kinderen.

De KAS BANK is een innovatieve en gespecialiseerde Europese bank met een breed scala aan modulaire effecten- en managementinformatiediensten.

Bijlagen: Curriculum vitae en foto




KAS BANK